Acceso usuarios

El Comercio Justo y los Derechos Humanos

El Comercio Justo y los Derechos Humanos

En Alternativa3 creiem en les persones. Considerem que el Comerç Just és una bona eina per treballar en la creació d'una societat que prioritzi el respecte als Drets Humans per sobre del benefici econòmic.

 

Avui 10 de Desembre, es commemora l'aniversari de l'aprovació de la Declaració Universal dels Drets Humans per l'Assemblea General de l'ONU en 1948.

 

Volem celebrar aquest dia amb tots els que dia a dia treballem per aconseguir que la Declaració Universal dels Drets Humans, sigui una mica més que una llista de bones intencions, el camí és llarg però la meta ens obre la porta a un futur en el qual ens agradaria habitar.

 

Hi ha alternatives! Des d'Alternativa3 us proposem algunes petites accions per anar avançant.

 

  • Consumeix i regala comerç just, utilitza el poder que com a consumidor tens. Trobaràs una àmplia gamma de productes biològics de Comerç Just en: www.justonline.es
  • Sensibilitza i informa en el teu entorn proper de la importància de consumir responsablement. Trobaràs abundant informació sobre el Comerç Just, els seus productes i productors a la nostra web
  • Participa en projectes que ajuden a comunitats d'origen a millorar les seves condicions de vida. Com per exemple el projecte: "Educación para comunidades rurales de Nicaragua"

 

Pas a pas tots junts podem canviar les regles!